National Geographic Nikonisti National Geographic

Juriu

 • Cătălin Gruia
  Cătălin Gruia

  Redactor șef National Geographic & NG Traveler Cătălin Gruia este un jurnalist veteran care scrie pentru ediția românească a National Geographic de peste 12 ani. Premii internaționale: - Premiul I (categoria Geographica) la Seminarul Internațional al Edițiilor Naționale National Geographic, Washington, 2004 - Johann Strauss Golden Medal, Viena, 2010 - Kinarri Trophy, Friends of Thailand Awards, Bangkok, 2013
 • Zoltan Lorencz
  Zoltan Lorencz

  Artist Vizual, Arte plastice și regie film Artist fotograf colaborator permanent al unor reviste naționale și internaționale, în prezent colaborator al revistei „Intelligent Life The Economist”. Expoziție personală de fotografie „Louge Tv” o istorie a personalităților de televiziune în deschiderea premiilor APTTR, doua expoziții personale de pictură „Abis Interior” și „Una Historia de una Pasion”. Are la activ peste 400 de coperți de reviste și peste 80 de coperți de discuri muzicale.
 • Eugen Negrea
  Eugen Negrea

  Președinte al Asociației Artiștilor Fotografi din România Absolvent al Facultății de Geologie și Geografie din București, perioadă în care a început studierea temeinică a fotografiei. De-a lungul a peste 40 de ani de activitate a realizat zeci de fotoreportaje în toate colțurile lumii. Este autorul unei cărți-album despre Australia. Recompensat în anul 2013 cu titlul de Artist al Federației Internaționale de Artă Fotografică (AFIAP).
 • Marian Ilie
  Marian Ilie

  Hepta Photo Agency Peste 30 de ani de experiență în fotografia de presă din România. Fotoreporter al Agenției Române de Presă Agerpres, înainte și după 1990, șeful departamentului foto al Media Pro, co-founder și editor șef al agenției Mediafax Foto, editor șef al departamentului foto al Evenimentului Zilei, editor photo&stories pentru Hepta Photo Agency.
 • Dan Beșliu
  Dan Beșliu

  Fotograf, Lector SFF Peste 23 de ani de experiență ca fotograf, fondator al agenției Freelancer, agenţie foto specializată în motorsport şi automotive. Din 2011 organizează programe de educație vizuală pentru tineri și tabere de fotografie pentru copii. A organizat și susținut peste 40 de workshop-uri de fotoreportaj, editare fotografică, wedding photography, flash photography, car photography și proiecte fotografice cu peste 500 de participanți în total.
National Geographic Nikonisti Photosetup National Geographic